RTSIkväll ska jag på releasefest för min fina vän Maria som just släppt en ny mixtape på hennes nya singel "Dirty Disco Freak". Check it out (!) Men först ska jag på födelsedagsmiddag hemma hos bästis, som fyller år imorgon-wehoo!, med resten av tjejerna sen sticker vi till Marina plaza där RP:n hålls innan vi drar vidare ut. Kommer bli en galen kväll känner jag på mig. Nu måste jag rusa! Adios amigos


work hard, get paid
Sorry guys! Den senaste tiden har det varit mycket jobb och dagarna har bara rusat förbi, men nu så känner jag att allt börjar falla tillbaka till sitt rätta. Får så himla mycket inspiration från jobbet och känner hur kreativiteten bara flödar inom mig. Har planer på att ändra om lite här på bloggen, tycker det är dags för en liten makeover. NU tänkte jag mumsa i mig svampsoppa som min fina man lagat. Luktar gudomligt gott måste jag säga. Puss på er!


PEPPJag skiter i om jag har åkt på världens "pollen" och är slut i hela kroppen. Imorgon är det D-day, nämligen invigning och jag är taggad till max. På TRE dagar så har jag med världens bästa team byggt upp den nya butiken vilket känns helt galet! Kommer sova jävligt gött imorgon kan jag ju tala om för er redan nu, hehe. Latero!

RSS 2.0