18 / 6 / 15 15:10










Tjena! Då var man hemma igen efter en fantastisk helg med tjejerna i Sthlm. På dagen strosade vi runt på stan och shoppade och åt gott innan det var dags för SUMMERBURST! (fre & lörd). Ni som inte var där missade verkligen a hell of a show. Det var galet mycket folk och stämningen var INSANE. Hade sån jäkla tur med vädret också. Vi dansade och hoppade konstant så bena nästan vek sig haha (jag älskar ju house!) Orkade inte kånka runt med min systemkamera så jag får bjussa på lite bilder från mobilen istället. 

Happy birthday my love


kroatien -11 / Me and my soulmate /  

Älskar denna bilden på oss. Är vi inte söta? hihi. Idag fyller världens finaste människa år och det firas med tårta och massa kärlek! Fan vad jag älskar dig.
Imorgon befinner jag mig i sthlm så jag känner mig en aning stressad just nu. Packningen går sådär kan jag ju säga hehe. Jaja, det löser sig!


Inspo / outfit



Outfit / Blouse Zara / Shorts BikBok / Shoes karmah.se / Bracelet Glitter /

När jag har noll inspiration till vad jag ska ha på mig så brukar jag slänga ihop olika outfits, antingen på golvet eller sängen. På så sätt får du upp en helhet utan att behöva springa runt och prova en massa och få panik över att det inte blir bra, du spar tid dessutom. TIPS!

Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska ha på mig till helgen då det är festivaaaaaldags! Drar nämligen upp till sthlm med tjejerna för att gå på summerburst och jag har ingen som helst aning om vad jag ska packa med mig. Är typ sämst på att packa hehe.

Sequin



HÄR har ni en liten sneek peek på min nya klänning som fick följa med mig hem här om dagen. Kunde bara inte låta bli. Den är helt fantastisk!

Tänker inviga den ikväll när jag ska på studentskiva! Outfit bild kommer. Nu-måste-jag-springa! Puss på er
Och Grattis till alla som tar studenten idag! Woop +

Random


/ Ph through my phone 

Hello babes, igår var det Sveriges nationaldag (Grattis Sverige!!). Antar att de flesta av er var lediga, men inte jag hehe, jag jobbade hela dagen.. Sen på kvällen var vi ett gott gäng som grillade hemma hos bästis och åt tills vi alla fick matkoma. Mycket trevligt! 

Nu måste jag skynda mig iväg till jobb. Imorgon också, sen har jag äntligen heeelg och då blir det mer uppning kan jag lova er. Puss hej! 


HOME





ph of my home

Det var någon som ville att jag skulle visa hur jag bor, så voila! här får ni en liten sneekpeek på mitt crib.
Jag bor i en mysig sekelskiftslägenhet tillsammans med min sambo som vi flyttade in i början av detta året, med högt i tak, maffiga fönster och kakelugn, som för mig bara var ren lycka. Jag har en väldigt mixad stil, en blandning av bohemiskt & stilrent, gammalt och nytt. Älskar att gå på loppisar och fynda, och har alltid haft ett stort intresse för inredning. Redan som barn så var jag väldigt pedantisk av mig och hade alltid olika inredningsprojekt på gång. Fast på den tiden var det lite skillnad för då delade jag rum med min syster så det fanns inte lika mycket utrymme för det. Jag har dessutom lite av en städmani (skyller på min syster) som mina vänner kan intyga. Men det är inget jag behöver gå in på här, hehe. (Någon som behöver städhjälp kanske? jag kommer jätte gärna! haha) 

Har ni någon speciell inredningsstil som ni tycker om?

3 / 6 / 12 10:40






Igår hade jag lite roligt med min hårmaskara och här ser ni resultatet = Barbie rosa toppar! Känns rätt kul att kunna variera sig ibland, och bara efter en tvätt så åker det ur så man behöver inte oroa sig ifall man skulle tröttna. Gillar´t!

Gårdagen var väldigt lugn för min del. Regnet piskade ner som bara den, så jag spenderade dagen hemma i mjukiskläder innan vi fick gäster på kvällen. Soft! Idag jobbar jag hela dagen, men ska försöka bjussa på någon outfit bild senare om jag hinner. Hej sålänge!

MORNING SUNSHINE





God morgon mina vänner! Idag är det äntligen fredag och här har ni mig, nyvaken och morgonpigg, redo att göra denna dagen. Ska jobba några timmar nu på förmiddagen sen har jag några saker jag måste fixa. Ikväll har jag bjudit över bästa Maria, som jag lärt känna på jobb, på en bit mat och lite vin. Hoppas ni får en fin dag allesammans! xx


RSS 2.0