Valborg / Lund

Min Valborg bestod av parkhäng i Lund med tusentals människor, fet musik och underbart väder. Stämningen var insane! Bästa på länge. Efter det åkte jag och Fredrik hem till min familj och åt grillat. Hoppade över Majbålet i år igen och avslutar kvällen med filmmys istället! Trevlig Valborg allesammans!

BAD GALHar haft två-dagars föreläsning med jobbet på Grand hotell där vi fått mer info om företaget och själva invigningen som kommer äga rum nästa vecka. Känns sjukt roligt att få vara med om en nyöppning och jag tror alla har väntat på denna dagen då Zara öppnar i Helsingborg. Pepp!

Vill skrika av glädje över att min förkylning äntligen släppt, vilan gjorde sitt kan man säga, och med det säger jag - Välkommen helgen!

cozy
Är inne på min andra upplärningsvecka och jisses vad jag lärt mig massa nytt! Känner att tiden bara springer iväg för att man har så kul. Dessvärre så har jag varit förkyld nu i nästan två veckor och blir inte av med de, fett irriterande. Såfort jag kommer hem från jobb så är det på med myskläderna och vila som gäller för jag har ingen ork kvar. Men jag lovar att så fort jag blir bättre så är jag back on track igen med mer outfitbilder och massa inspo. Kärlek till er alla!

Pink / Perfume


Denna parfymen har jag fått av Fredriks föräldrar och är en av mina absolut favoritparfymer! Den doftar sött och ljuvligt och håller dessutom länge. Har till och med en till i reserv, den dagen då den tar slut hehe.  

2012-04-12


Me, right now. 

Fick reda på en väldigt rolig nyhet innan idag. Samtidigt som jag är glad så känner jag mig väldigt splittrad. Kommer nog bli bra tillslut. Nu är det dags för mig att krypa ner till sängs. Nighty Night!


INSPOInspo / Styleby Magazine / Clutch Seconhand / Bracelet "Army" Glitter /

HUR snygg är inte fina Bregje Heinen (stukade halvt min tunga där) som pryder nya omslaget för Styleby. Älskar hennes HÅR! Men får lugna mig nu, har precis bestämt mig för att bli ljusblond hehe. Idag skiner solen och humöret är på topp. 

Kan även tillägga att jag känner mig fett nöjd över mina två senaste kap, give me HIGH FIVE! xx


Lay me down
Denna veckan jobbar jag nästan bara hemifrån och just nu sitter jag och granskar bilderna från förra veckans photoshoot. Goddie. Tänkte ta en paus och gå en promenad strax! Känner jag behöver lite frisk luft och få rensa mina tankar. Fred ut!

BEHIND THE SCENESPh taken by me

Idag har jag agerat fotograf för mina top modeller! Fan va roligt det är att jobba med er. NI ÄR BÄST!
/ coming soon ♥ karmah.se

BLONDHello blondie! Just nu känns det väldigt konstigt så fort jag kollar mig i speglen, hehe, men det är nog bara en vane sak. Fick göra två behandlingar för att få det så ljust som jag ville ha det och gjorde den andra igår, så därför fick jag dra ut lite på att visa er resultatet. Vad tycks? Hiss? eller total diss? hehe.

HAIRIdag har jag bokat tid hos frisören för en total makeover. Börjar känna mig lite trött på mitt "two toned" och sugen på att göra något nytt. Gah, hoppas nu bara att det blir bra.  

Kan ni gissa vad jag ska göra?

RSS 2.0